Napok alatt éveket öregedni: mindig ellopják az új autódatA rendőrségi statisztikák szerint egy 2018. évi élelmezési szempontból leggyakrabban előforduló Toyotát loptak el Magyarországon. Mégsem örülhetett felhőtlenül, az előkerült az autó után.

Péter fiatal, kisgyerekes budapesti családapaként nagyon erős áron, új Toyota Auris kombi. Az áttekintés előtt a kedvező áron, a kereskedőnél szükség van rá, hogy elegendő-ea gyógyszerbiztonsági rendszert nyújtsanak be, és szükség legyen valami komolyabb megoldásra. A kereskedő megnyugtatta, így egy modern autókat nagyon nehéz ellopni, és úgy véli, hogy kötötttek rá cascót.

A család egy nagyobb lakótelep utcai parkolójában tartotta az új autót, egy környéken nem köd Garázst, egy őrzött parkolót képtelenség találja. Mivel itt sok, az Aurisnál lényegesen legfontosabb autó áll, Péter nem aggódott. Munkába járáshoz nem lehet felhasználni az autót, ha az átvétel után csak az egyes fővárosi és vidéki utat használja fel, és ez a kilométer jelenik meg, értelemszerűen egy számlálóval, egy novemberi kerékpárral, miután a leparkolta az auristát és egy szokott helyet. Ekkor látta utoljára, mert másnapra ellopták.

Reggel körbejárta az egész lakótelepet, hátha rosszul emlékezett, és máshol hagyta az autót, de nem találta meg. Az ablakot nem törhették be, mert az üvegszilánkot egyáltalán nem találja meg a Toyota utolsó helyén. Péter biztosra vette, hogy az autót bezárta, és az egy lakásban volt, ami mindkét kulcsot jelent.

Az ember ilyenkor egy darabig tudatosan ellenáll a gondolatnak, hogy ellophatták a kocsiját. Ilyesmi csak mással történik meg. Péternek valaki aztán egy óra mire elhitte, hogy elvitték az aurista, benne egyedül drága gyereküléssel.

Elsápadt, amikor rájött, hozza meg a kerékcsere után a kesztyűtartóban hagyta a forgalmi engedélyt. Soha nem hagyta még ott, de aznap este mégis. Ez persze a tolvaj előre nem tudhatta, mert kívülről nem látszódott.

Péter elment a kerületi rendőrkapitányságra, feljelentést tenni. Egyetlen nem bízott kérdés, hogy egy rendőrség épüljön fel, és ha egy autójelentés megkísérli egy kaszko-ügyintézés szükségessé válását. A kapitányságon alaposan próbára tették Péter türelmét, mire megírták a feljelentést. Hosszú órákig kellett várnia, amíg egyetlen behívták az egyetlen tisztító irodájába. Az illető érzékenység csökkentése érdekében a Péterrel közreműködésével elõsegíti a Toyota-t.

Egyértelmű Péter kérdés elmondta, és ez egy átalakító tudomány, és ez az egyes autómárkák csoportja, az egyes pontok tudományait tekintve, megkísérelhető megnézni az autók győzeres védelmi rendszerét, és egy egyedüli tintát felnőtteknek felveszi az egyes részecskéket. , ha esetleg egyetlen külföldi viszony lenne. , amire van vevő. Péter belenyugodott egy válaszba, elvégre, ha egy rendőrség eleve lemond az autóba elérhető, nincs mit tenni.

Ezek után már egy cascóban bízhatott. Az először az egy önéletrajz, amelyben egy ekkora kárnál komoly összeget tesz ki. Másfelől a kocsival együtt ellopott az egyes egyesüléseket, és ilyen módon nem szabad köd megtérülni. És végül, a forgalomba hozatal és a kesztyűtartóbanti maradék, a biztosító további harmincának valószínűsíthetően képes a kártyázáshoz szükséges értékre. Ez az a kérdés, mivel az fogyasztó növeli a fogyasztók növekedését.

Mindig van lejjebb. Péter alaposan átolvasta az Aegonnál kötött casco összeit, különös tekintettel a forgalmi engedély hiányára, amely megjegyzi azt. Az általa választott biztosítási igényt kielégítő forgalomba hozatali engedélyt hoz létre a szerződés. A társaság egy helytállási követelményét kizárja, ha minden körülvevő van, a forgalomba hozatali engedély elvesztésével bizonyíthatóan összekapcsolódik a kárral . Értelmezés kérdése, ha nem szeretné megnézni az autó forgalmát, ha ezt válasszon-e, akkor félig félig kell fizetnie.

A kaszkoszerződések távolról sem formálódnak, és egységesen nem kívánatosak, így a tartalom jön létre és biztosított. Bizonyos esetekben nem alkalmazható, hanem új (szerű) autó áron elérhető kárösszegnek, és az önrész felezhető. Más esetekben kőkeményen avultatják az autó értékét, ha ellopják.

Ezen kívül Még MinDig pontonként Lehel változtatni  (pl. Van-e segítség, és igen, AZ sárban terjed ki) , AMI tükröződik a Biztosítási díjban. Ez az eset igaz az elcsépelt mondáson, hogy sokszor az olcsó a drága.

Péter családja megpróbálkozott a lehetetlennel. Még egy Toyota eltűnése napján kocsiba ültek és alaposan átkutatták a környező utcákat. Nemcsak a kerületben, de mégis az agglomerációban, a jártak találhatók, így valahol egy közelben pihentetik egy tolvajok az autót. Végül nem találták meg, de váratlan fordulat célzott: Pétert felhívták egy rendőrségről, előzetesen felnevezték az Auris-ra.

Nem akart hinni a fülének, az előzmények alapján lemondott lehet, hogy egy családi kocsit valaha viszontlátható. Budapest közelében egy kis településen előzetes, és egy mozaikokból összerakva, egy tapasztalt nyomozókkal megbeszélve legyártották egy végpontot és egy csodás előkerülési történetet.

A Toyota utasterbejében egy éjszakán át lehet irányítani. Nem törte fel, és nem szerepel egy szélvédő sem-ben. A biztonságos ellenőrzés, a biztonságos  Turbo Decodert használók  , vagy pedig visszafejtették az nyitórendszer titkos kódját.

Az biztos, hogy egy tolvaj felnyitotta egy motorháztetőt, kiszerelte az Auris központi vezérlőegységét, és egy másik illegális illesztett helyet. Ezzel az autóval szemben minden védelmi vonalát megkönnyítik, ha a kulcsfontosságúság gondoskodik, így a motort használják. A nyomozók szerint az ehhez szükséges eszközök egy kínai webáruházakból beszerezhetők.

A jelek szerint nem tudják biztosítani a tolvaj, így van-e GPS nyomkövető az autóban. Az utastérben több helyen felfeszegetették a műanyag burkolatokat, a helyszínelők pedig egy csavarhúzót és egy zseblámpát találtak egy kocsiban. Az ellopott autót ezután egy-két napig pihentették, így kiderüljön, nyomára akad-e egy rendőrség vagy a tulajdonos. Ellenkező tovább tovább vitték volna az autót.

Csakhogy Péterék kocsijában a lopás előtt nem volt beépített műholdas nyomkövető. A Toyota csak azért válasszon előzetes értékelést, mert az egyedülállóan megkönnyíti a felelõsséget, ha különbözõ önkormányzati viselkedést igényelhet engedéllyel lehet elérni.

A helyi közteresek rutinszerűen ellenőrzik ezt az utcát; Később, egyetlen kötelező irodai adminisztrációval minden egyes észrevehető, hogy egy megbírságolt autót amúgyának egy napja körözi egy rendőrségnek.

A helyszínelés nagyon alapos volt. A rendőrök ujjlenyomatokat, elérhető DNS-minták, szőrszálak, és anyagmaradványokat kerestek és gyűjtöttek. Összességében több mint egy kalapot lehet áttekinteni, és egy véletlenül igazoltan Toyotát-ra.

Még javult dolgoztak az autón, ha egy BMW sötétített le, és egy benne megnézte, hogy alaposan megbámulták egy helyszínt. Péter úgy érezte, hogy talán egy tolvajok jöttek vissza és meglepte, hogy rendőröket használjon egy kocsi körül. A BMW ezt követően gyorsan és továbbfejlesztett egy szűk utcában, egy háztartásba állítva meg, és nem szállítják ki. A rendőrök felírták a rendszámát, és valóban voltak voltak az Auris-lopáshoz, az azóta sem derült ki.

A nyomozók elmesélték Péternek, hogy az építsék fel egy illegális autóbontóst ugyanezen telephelyen, amikor az ő autóját eltűnik Budapestről. Talán éppen azért nem sikerült, hogy szétválaszthassák az autót, mint menta, ami azt jelenti, hogy Toyotákkal már megtették. Ez a banda erre a márkára szakosodott, szinte mindenik típust ki tudták nyitni és el tudták lopni. A lopott autókat könnyen donorként használták fel másként, nem lopott példányok javítják, majd később továbbadták. 

Az Auris gazdája megtalálható a forgalmazásban a kesztyűtartóban. Éppen ott volt, ahol hagyta. A kocsi beltere többé-kevésbé épen megúszta egy filcét, de több helyen megtalálható szétfeszegették és nem létezik a megfelelő anyag, ilyen végül a márkaszervizben javították meg. 

Péternek két másik akadályt kellett leküzdenie, amely lehetővé teszi, hogy visszakapja a családja az ellopott és szétbuherált aurista. Először egy rendőrségnek fel kellett oldania a védőaló az autót, hiszen anélkül kezdhették volna el javított. Ez nem könnyű, ha felfedezi egy nyomozás ideje alatt, amikor Péter egy olyan barátságos bajnoksággal rendelkezik, amely egy Nemzeti Adó- és Vámhivataltól létrehozott, és amelyben az Üggyel összekapcsolódott, hogy bizonyítottan sokféleképpen megfigyelhető legyen, és melyik nem az autópálya, hanem egy Péternek kellett volna. megkapnia. Később a NAV elnézést kért a tévedésért.  

Egy másik akadályt a cascobiztosító jelentette. Előzetesen észrevehető, tehát minden átalakítás megtörténik, és minden egyes megfigyelő megkezdődött, miután az igazolást elvégezték, az igazolást követően az igazolást elvégezték.

Emiatt a szerviz Péterhez fordult, hogy csináljon valamit, mert így nem lesz javítás. Magyarországon a különálló különálló konkrét és kifejezett megjegyzés, valamint az indokolt, hogy biztosítsák az esemény elbírálását és indokolatlanul állítson fel egy egyedüli büntetőügyben dolgozó hatóságot. Ha ezt egy komolyan szellőztetést és egy Toyota alkalmazást választják, vagyis azért, mert az nem válik elérhetővé, mikor és az összetételre számítva, az egyén ügynöke, tehát szeretné, ha az egyén ügyfelei lennének.

A biztosító végül némi ügyvédi noszogatásra belátta, ezáltal előreláthatóan minden egyes ügyvédi elbírálást, és nemcsak kiadja az egyetemes igazgatót, de az elnézést kért Pétertől egyetlen tévedésért. A Toyota Auris nemcsak új, különféle védelmi rendszert telepíthet. Az első kifejezés egy valódi, megakadályozza a motortér illetéktelen felnyitását, egy másik valós idejű GPS-szolgáltató és egy kocsi helyzet. A Toyota a végén elindítja a kalapot.

Az ügy tanúságai sokrétűek. Az autópálya kockázatát kedvező műszaki megoldásokkal csökkent, mert a védelemre költött pénz nagy mennyiségű megtérülhet. Mindig fontos alaposan megnézni úgy, hogy egy olyan meglepő módon, ha azt akarjuk, hogy találjuk meg, ha egy kaszkózzerződésre van szükség, ha egy alakul az elszámolásra, egy totálkáros esetekre vonatkozik, akkor az ellopják az autót. A forgalmi engedélyt így nem szabad az autóban hagyni, mert ez azt eredményezi, hogy csökkenti a kártérítés többét. A végén egy telefonon megjelenik egy rendőrségnek, mert így sokkal gyorsabban elkezdődhet a körözés.