Menü
Az Ön kosara

Tkstar TK918C 20.000 mAh mágneses gps nyomkövető tracker

Tkstar TK918C 20.000 mAh mágneses gps nyomkövető tracker
-19 %
Tkstar TK918C 20.000 mAh mágneses gps nyomkövető tracker
Ez a termék ingyenes szállításra alkalmas
Ez a blokk úgy van beállítva, hogy automatikusan megjelenik egy bizonyos ár fölötti termékeken, amelyek jogosultak lehetnek a ingyenes szállitás vagy egyéb előnyökre.
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: TK918C
  • Súly: 455.00g
  • Méretek: 120.00mm x 65.00mm x 50.00mm
Eladott termékek: 0
A terméket megnézték: 519
39,000Ft
48,000Ft

Lehetséges választások

Tkstar TK918C 20.000 mAh mágneses gps nyomkövető tracker

 

Főbb funkciók:

1. GPS+LBS kettős helymeghatározási mód: Ha a gps jel jó, akkor az eszköz gps műholdon keresztül keres, ha nem, akkor az eszköz LBS -en keresztül! GPS helymeghatározási módban a pontosság 5-10 méter, az LBS helymeghatározási módban a pontosság 100-2000 méter.


2. Valós idejű követés: Az eszközt valós időben követheti nyomon a Google térképen mobiltelefonon, táblagépen és számítógépen, és a minimális adatfeltöltési intervallum 10 másodperc.

3. Előzmények lejátszása: Az APP és a webszerver akár 6 hónapig rögzítheti az eszköz feltöltési adatait, bármikor lejátszhatja az előzmény útvonalat.

4. Hosszú készenléti idő: Beépített 3.7V 20000 mAh Li-ion akkumulátorral rendelkezik, a készenléti idő 240 nap, a munkaidő pedig 30 nap;

5. Erőteljes mágnes: Beépített erős mágnesekkel rendelkezik, nagyon könnyen felszerelhető.

6. Vízálló IP67: Ennek az eszköznek a vízálló szintje IP67, ellenáll a fröccsenő víznek, de nem tehető víz alá.

7. Távoli hangfigyelő: Először küldje el a "Monitor+jelszót" az eszközre, majd a készülék Monitor módba kapcsol,
most, ha hívást kezdeményez a készüléken lévő SIM -számra, automatikusan felveszi a hívást, és figyelheti hang a készülék körül!

8. Túllépési riasztás: Ez a riasztás csak folyamatos pozícionálási módban működik. Ha az egység sebessége meghaladja az előre beállított sebességet, akkor minden 5 percben üzenetet küld az ldquospeed alarm! Rdquo címről.

9. Sokkriasztás: Miután beállította a rázó riasztást, tartsa a nyomkövetőt álló helyzetben 5 percig, majd ez a funkció elkezd működni. Ha az egység sokkot kap, SMS -ben küldi az ldquosensor riasztást! Rdquo az adminszámra.

10. Mozgásriasztás: Ha az egységek 10 percig mozdulatlanok maradnak egy helyen, a felhasználó beállíthatja a mozgásriasztást ezzel a "lépés+jelszó" paranccsal, majd abban az esetben, ha a készülék 500 métert lépett, akkor riasztási SMS -t küld "Move Alarm+ Szélesség és hosszúság "az engedélyezett számra.

11. Geo-kerítés: geokerítés beállítása a nyomkövető számára, hogy korlátozza a kerületen belüli mozgását. Az egység riasztási információkat küld az APP -nek és a webszervernek, amikor kimegy vagy eljut erre a körzetre.

12. Ejtett riasztás: eltávolításgátló indukciós érzékelő található a készülék hátoldalán. Ha ezt a fedett indukciós érzékelőt nem takarja le újra, a készülék a "Laza riasztások!" Üzenetet küldi. SMS -ben az admin és SOS számra.

13. Támogatja a PC nyomkövető platformot és az okostelefon nyomkövető alkalmazását.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Címkék: tkstar , tk918c , 20 , 000 , mah , mágneses , gps , nyomkövető , tracker