Menü
Az Ön kosara

Kiváló választás a Caxtrack CA-V6-3G harmadik generációs GPS nyomkövető

https://gps-tracker.hu/image/cache/catalog/CA-V6-3Gc-1170x600.webp
user image

Kiváló választás a Caxtrack CA-V6-3G harmadik generációs GPS nyomkövető

  • 28 Mar 2021
  • |   0 Hozzászólás


Kiváló választás a Caxtrack CA-V6-3G harmadik generációs GPS nyomkövető

 

Mit kell tudni a nyomkövetőről?

A Caxtrack CA-V6-3G   harmadik generációs GPS nyomkövető a tulajdonságai alapján a legjobb nyomkövető eszközök közé tartozik. Kiválóan használható helymeghatározásra és pozicionálásra, megtalálható benne a földrajzi kerítés funkció, a kikapcsolási, a vibrációs és a mozgásriasztás, alkalmas a korábbi útvonal lejátszására, valamint parkolási jelentésre is. Az adatátvitelre (GPS, GSM, GPRS, EDGE, WCDMA) többféle megoldás alkalmazható, ettől válik igazán sokoldalúvá az eszköz. Kényelmesen felszerelhető, a rövid telepítési eljárást követően pedig azonnal használható. Praktikusan és egyszerűen elhelyezhető az autó karosszériájában, a műszerfal mögött, a díszlemezek alatt, az ajtóban vagy az oszlopban, de elfér az elektromos kerékpár, illetve motor műszerfalában, valamint az ülés alatt is.

Melyek az extra funkciói?

A Caxtrack CA-V6-3G GPS nyomkövető valódi okoseszköz, azaz tele van modern, hasznos és egyszerre automatikus funkciókkal. Ide sorolhatjuk, hogy azonos pozíció esetén önállóan alvó állapotba kerül, majd a mozgás kezdetekor újra aktívvá válik – ezzel az eljárással rengeteg energiát takarít meg. Ha pedig mégis közel kerül ahhoz, hogy lemerüljön a nagy kapacitású akkumulátor, a nyomkövető erről üzenetben tájékoztat. A méretét úgy alakították ki, hogy hatékonyan és diszkréten el lehessen helyezni a gépjárműben, hiszen a lényege éppen abban rejlik, hogy idegenek ne tudjanak a működéséről. Az alacsony energiafogyasztású eszköz archiválja az adatait, így azok meghatározott ideig később is hozzáférhetőek. És ami a legfontosabb: a nyomkövető azonnal jelez, ha valaki eltávolítja a helyéről, ezáltal lehetetlen kijátszani a működését. A 10 méteres pontosságú beépített gyorsulásérzékelővel ellátott Caxtrack CA-V6-3G multifunkcionális 3G GPS nyomkövető valós védelmet jelent egy gépjármű számára.

0Hozzászólás

For Comment you need to Login


Related Product

Caxtrack CA-V6-3G  harmadik generációs GPS nyomkövető tracker GPS/GSM/GPRS/EDGE/WCDMA

Caxtrack CA-V6-3G harmadik generációs GPS nyomkövető tracker GPS/GSM/GPRS/EDGE/WCDMA

Caxtrack CA-V6-3G  Multifunkcionális 3G GPS nyomkövető készülék 10m pontosságú beépített gyorsulásérzékelővel. Mit kell tudni a nyomkövetőről?A Caxtrack CA-V6-3G harmadik generáci&o..

21,000Ft 33,000Ft