Menü
Az Ön kosara

SIM kártya feltöltés

A legtöbb GPS-nyomkövető készülék manapság mobil technológiát használ, hogy távolról kommunikáljon ezekkel az eszközökkel.

Szüksége lesz egy SIM-kártyára, hogy a nyomkövető szolgáltatások működhessenek és távoli kommunikációt folytathassanak a nyomkövető készülékével.

A GPS Tracker Webáruház igen kedvező áron biztosít őn számára egy EU kártyát, Világ kártyát amit csak fel kell tölteni 3,6,12 hónap adatcsomaggal. HANGHIVÁSRA NEM ALKALMAS A KÁRTYA,csak nyomkövető készülékben!

Azonnal használhatja vásárolt készülékében, nincs szükség telepítésre,aktíválásra,adategyeztetésre,nem jár le egyenleghiány miatt, nincs roaming díj, nincs szerződés, nincs havi számla. 

Cikkszám: 3 data
GPS nyomkövető  EU vagy World SIM kártya 3 hónapnyi adatfeltöltése. Megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérem adja meg a SIM kártya számát.  Megrendelés során nincs lehetőség szol..
3,200Ft
Cikkszám: 6 data
6 hónapnyi adatfeltöltése GPS nyomkövető  EU vagy World SIM kártyának. Megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérem adja meg a SIM kártya számát. 893204 számmal kezdödik Megrendelés ..
6,000Ft
Cikkszám: 12 data
1 éves adatfeltöltése GPS nyomkövető EU vagy World SIM kártyának. Megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérem adja meg a SIM kártya számát.  Megrendelés során nincs lehetőség..
11,000Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)