Menü
Az Ön kosara

Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker

Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker
Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker
Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker
-19 %
Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker
Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker
Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker
Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros gps nyomkövető tracker
Ez a termék ingyenes szállításra alkalmas
Ez a blokk úgy van beállítva, hogy automatikusan megjelenik egy bizonyos ár fölötti termékeken, amelyek jogosultak lehetnek a ingyenes szállitás vagy egyéb előnyökre.
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: TK806
  • Súly: 36.00g
  • Méretek: 77.00mm x 27.00mm x 15.00mm
Eladott termékek: 6
A terméket megnézték: 11339
16,200Ft
20,000Ft

Lehetséges választások

Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros GPS nyomkövető tracker

Szeretné mindig biztonságban tudni szeretett autóját? Jó lenne mindig valós időben látni, hol van éppen a jármű, hogy nyugodtan teljenek a napjai? Akkor a Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros GPS nyomkövető tracker segítségére van szüksége!

Mire használható a GPS tracker?

A Tkstar TK806 GPS nyomkövető kifejezetten egy jármű aktuális pozíciójának lekérésére kitalált eszköz, amelynek a lelke egy SIM-kártya. Ez olyan szerkezet, amely méretét tekintve kicsi, mindössze 77×27×15 milliméteres és 36 grammos, így könnyen telepíthető, valamint észrevétlenül elhelyezhető. Hogy ez miért fontos? Mert egy esetleges lopás esetén a tolvaj nem veszi észre, így nem tudja kiiktatni, a tulajdonos pedig pontos GPS adatokkal a kezében kérheti a rendőrség közbenjárását. Ehhez az online tracker a műholdak segítségét veszi igénybe, ezáltal pedig félelmetes, 5 méteres pontossággal meghatározza a jármű helyzetét.

Melyek az eszköz legjobb funkciói?

A rendszeres támogatás és a folyamatos nyomon követési funkció alapfelszereltség a GPS tracker esetében, ez biztosítja ugyanis, hogy a nap 24 órájában, heti hét napon, egész évben lekövethető legyen egy jármű. A nyomkövető számára nincs vasárnap, nincs ünnep, nincs karácsony, mindig munkában van, így állandó biztonságérzetet teremt a tulajdonos számára. Nem kell félni attól sem, hogy a GPS nyomkövető észrevétlenül lemerül – egy belső akkumulátor működteti, ha pedig ezzel gond adódna, riasztást küld a rendszer, azaz azonnal észlelhető a probléma. Szintén hatalmas előny, hogy a helymeghatározást okostelefon és számítógép segítségével is lekérhetjük, erre SMS-alapú és internetes megoldásokat kínál a gyártó. Az eszközben beállítható a geokerítés funkció, amely egy láthatatlan elektronikus kerítést aktivál – amennyiben a gépjármű elhagyja az előre meghatározott területet, az eszköz automatikusan riasztja a tulajdonost.

Milyen gépjárműben hasznos a Tkstar TK806 GPS nyomkövető?

  • Személygépkocsi: ha a tulajdonos félti a nagyobb értékű autóját, esetleg egy céges flotta esetében mindig információra van szükség a kocsik hollétéről.
  • Motorkerékpár: az értékesebb motorok esetében nem árt gondoskodni azok állandó biztonságáról – ezt a feladatot tökéletesen ellátja egy nyomkövető.
  • Tehergépjármű: a fuvarozásban a kamionok és teherautók állandó nyomon követése kulcskérdés, ebben a feladatban is segíthet egy megfelelő minőségű GPS tracker.
  • Mezőgazdasági járművek: a fuvarozáshoz hasonlóan ebben a szegmensben is fontos, hogy átláthatóvá váljon a gép mozgása, feladatvégzésének helye.
  • E-bike, E-roller: új őrület a városi közlekedésben az elektromos kerékpárok és rollerek alkalmazása. Az eszközök hátránya, hogy könnyedén ellophatóak, ha az utcán hevernek – erre a problémára ad megoldást a GPS tracker.

Kinek való tehát a Tkstar TK806 DC 10V-80V fix bekötésű belső akkumulátoros GPS nyomkövető tracker? Mindenkinek, aki részt vesz a közlekedésben, és ezt olyan járművel teszi, amely értéket képvisel, fontos a tulajdonosának, így az szeretné az eszközt biztonságban tudni. A GPS tracker egy plusz biztonsági szint a zárak mellett!

Leírás:

Kis felszerelés, könnyen telepíthető, és rejtett.

Rendszeres támogatás, folyamatos nyomon követési vezérlő funkció.

Támogatja az SMS -t és az internetes lekérdezéseket a helyinformációk végett.

Támogatja a távfelügyeleti funkciót.

Támogatja az ACC állapotfigyelést.

Támogatja a távoli olajellátás leállítás funkciót.

Támogatja az elektronikus kerítést (geokerítés) riasztást.

Támogatja az akkumulátor megszűnés riasztást.

Tartalom

Specifikációk.

Méret

77*27*15 mm  

Súly

 36 g

Hálózat

M/GPRS

Frekvencia

850/900/1800/1900Mhz

GPS érzékenység

-159 dBm

GPS pontosság

5 m

Bemeneti feszültség

DC 10V-80V  

Tartalék akkumulátor

Tölthető 3.7V  150mAh Li-ion akkumulátor

GPS pozicionálási idő

Hideg állapot 45s

Meleg állapot 35s

 Forró állapot 1s

Tárolási hőmérséklet

-40 ° C és +85 ° C között

Működési hőmérséklet

-20 ° C és +55 ° C között

Páratartalom

5%-95% nem lecsapódó

SIM kártya információk

EU SIM kártya GPS Nyomkövető készülékbe

A legtöbb GPS-nyomkövető készülék manapság mobil technológiát használ, hogy távolról kommunikáljon ezekkel az eszközökkel.

Szüksége lesz egy SIM-kártyára, hogy a nyomkövető szolgáltatások működhessenek és távoli kommunikációt folytathassanak a nyomkövető készülékével.

A GPS Tracker Webáruház igen kedvező áron biztosít ön számára egy EU kártyát, amit csak fel kell tölteni 3,6,12 hónap adatcsomaggal. HANGHIVÁSRA NEM ALKALMAS A KÁRTYA, csak nyomkövető készülékben!

Azonnal használhatja vásárolt készülékében, nincs szükség telepítésre, aktiválásra, adategyeztetésre, nem jár le egyenleghiány miatt, nincs roaming díj, nincs szerződés, nincs havi számla. 

Egyes országokban több szolgáltató működik. A legjobb vételű szolgáltatóhoz kapcsolódik a kártya, hogy az adatkommunikáció folyamatos lehessen. 

FIGYELEM: Különleges ország választása esetén További + kiegészítő feltöltésre van szükség World1 vagy World2 néven

További tájékoztatás országok szerinti adatszolgáltatókról, feltöltési egységről az alábbi linken található (kattintható):  https://gps-tracker.hu/SIM.pdf

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!