Menü
Az Ön kosara

TKSTAR TK913 mini hordozható 1500mAh mágneses gps nyomkövető tracker

TKSTAR TK913 mini hordozható  1500mAh mágneses  gps nyomkövető tracker
-23 %
TKSTAR TK913 mini hordozható 1500mAh mágneses gps nyomkövető tracker
Ez a termék ingyenes szállításra alkalmas
Ez a blokk úgy van beállítva, hogy automatikusan megjelenik egy bizonyos ár fölötti termékeken, amelyek jogosultak lehetnek a ingyenes szállitás vagy egyéb előnyökre.
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: TKSTAR TK913
  • Súly: 58.00g
  • Méretek: 55.00mm x 36.00mm x 21.00mm
Eladott termékek: 9
A terméket megnézték: 8610
18,400Ft
24,000Ft

Available Options

Ez a mini vízálló gps nyomkövető tracker TKSTAR TK913 egy 2 g / GSM gps nyomkövető, amely a meglévő 2 g GSM / GPRS hálózatok és gps műholdak alapján működik, képes megtalálni és figyelni minden célpontot távolról SMS -ben, mobilalkalmazásban és online nyomkövetési szoftveren keresztül! A legfejlettebb gps technológiát és LBS kettős pozicionálást alkalmazza. Ezenkívül a beépített erőteljes mágnessel nagyon könnyen és szorosan felszerelhető autóra, teherautóra és bármilyen fém interfésszel rendelkező célra.
 
 
 
 
 
 
1. GPS + LBS Dual Pozicionálás: Ha a GPS jel jó, akkor az eszköz GPS műholdon keresztül keres, ha nem, akkor az eszköz LBS -en keresztül. GPS helymeghatározási módban a pontosság 5-10 méter, az LBS helymeghatározási módban a pontosság 100-2000 méter.

2. Valós idejű követés: Valós idejű nyomon követheti az eszközt a Google térképen mobiltelefonon, táblagépen és számítógépen, és a minimális adatfeltöltési intervallum 10 másodperc.

3. Lejátszási előzmények útvonala: Az alkalmazás és a webszerver akár 6 hónapig is rögzítheti az eszköz feltöltési adatait, az előzmények útvonalát bármikor lejátszhatja.

4. Hosszú készenléti idő: Beépített 1500mAh lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, a készenléti idő akár 25 nap, és a munkaidő akár 3-4 nap;

5. IP67 vízálló: ellenáll a fröccsenő víznek, de nem tehető víz alá

6. Távoli hangfigyelő: Először küldje el a "monitor + jelszót" az eszközre, majd a készülék Monitor módba kerül,
Most, ha hívást kezdeményez az eszköz SIM -számára, automatikusan felveszi a hívást, és figyelheti a hangot a készülék körül ..

7. Sebesség túllépési riasztás: Ez a riasztás csak folyamatos pozicionálási módban működik. Ha a készülék sebessége meghaladja az előre beállított sebességet, az riasztási üzenetet küld a Rendszergazda számra 5 percenként.

8. Rezgés riasztás: A rezgésriasztás beállítása után tartsa a nyomkövetőt 5 percig mozdulatlanul, ezután ez a funkció működni kezd. SMS riasztást küld az admin számra, amikor az egység rezgést észlelt.

9. Mozgásriasztás: Amikor az egységek 10 percig mozdulatlanok maradnak egy helyen, a felhasználó beállíthatja a mozgásriasztást. Ezzel a "move + jelszó" paranccsal, amennyiben a készülék 500 m -t elmozdult, SMS riasztást küld "Mozgás riasztás + szélesség és hosszúság "az engedélyezett számra.

10. Geofence: Állítson be geokerítést a nyomkövető számára, hogy korlátozza a területen belüli mozgását.

11. Mágneses: Erőteljes és erőteljes mágneses, könnyen telepíthető.
 
 
Modell neve TKSTAR TK913
Mérete 55mm x 36mm x 21mm
A termék súlya 58g
Fekete szín
Hálózat GSM/GPRS
Frekvencia GSM 850/900/1800/1900Mhz
GPS érzékenység -159dBm
GPS pontosság 5 m
Az első poziciónálás ideje
Hideg állapot 35-80s
Meleg állapot 35s
Forró állapot 1s
Akkumulátor Beépített 3.7V 1500mAh Li-ion akkumulátor
Készenléti idő 25 napig
Tárolási hőmérséklet -40 és +85 ℃ között
Üzemi hőmérséklet -20 és +55 ℃ között
Páratartalom 5% -95% nem lecsapódó
 

SIM kártya információk

EU SIM kártya GPS Nyomkövető készülékbe

A legtöbb GPS-nyomkövető készülék manapság mobil technológiát használ, hogy távolról kommunikáljon ezekkel az eszközökkel.

Szüksége lesz egy SIM-kártyára, hogy a nyomkövető szolgáltatások működhessenek és távoli kommunikációt folytathassanak a nyomkövető készülékével.

A GPS Tracker Webáruház igen kedvező áron biztosít őn számára egy EU kártyát, amit csak fel kell tölteni 3,6,12 hónap adatcsomaggal. HANGHIVÁSRA NEM ALKALMAS A KÁRTYA,csak nyomkövető készülékben!

Azonnal használhatja vásárolt készülékében, nincs szükség telepítésre,aktíválásra,adategyeztetésre,nem jár le egyenleghiány miatt, nincs roaming díj, nincs szerződés, nincs havi számla. 

Egyes országokban több szolgáltató műkődik. A legjobb vételű szolgáltatóhoz kapcsolódik a kártya, hogy az adatkomunikáció folyamatos lehessen. 

FIGYELEM: Különleges ország választása esetén További + kiegészitő feltöltésre van szükség World1 vagy World2 néven

További tájékoztatás országok szerinti adatszolgáltatókról,feltöltési egységről az alábbi linken található (kattintható):  https://gps-tracker.hu/SIM.pdf

Write a review

Please login or register to review